Egebjergvej 83 4500 Nyk. Sj.

mail: skytteforeningen@gmail.com

Pistolskydning

I Nykøbing Sjælland skytteforening kan man skyde med luftpistol og kal. 22 på 15 meter banen, ligeledes har vi en 25 meter bane hvor der  kan skydes med kal. 22 og op til 357. Vi har ligeleds en træningsbane  med 3 standpladser til 10 meter luftpistol. I foreningen dyrkes alt lige fra 10 meter luftpistol til IPSC ( DGI UNIONEN og DSF ). Vi er en af de mest vindende foreninger i Danmark I foreningen kan uge fra 9 år og op efter skyde med pistol og vi har speciel træning for dem. Vi afholder kurser i pistolskydning  med jævne mellemrum for vore medlemmer.
Astrid vinder luftpistol til DM                 Astrid Ella Rosa og Melanie vinder guld til DM                      Ella Astrid Melanie og Elmer vinder guld til DM
Men det ikke kun børnene der vinder DM og andet
Gert broncemedalje VM IPSC
Michelle vinder guld ved DM